Moarte fulgerătoare pentru o româncă de 49 de ani din Italia. S-a aruncat într-o prăpastie …

Ieri, 15 iulie 2018, a fost o zi fatidică pentru românca A.M. de 49 de ani din Italia. Aceasta a decedat la Campli, provincia Teramo, în Abruzzo, după ce a căzut de pe o stâncă, de la o înălțime de aproximativ 10 metri, scriu cei de la rotalianul.com citând primadanoi.it Din primele cercetări, se presupune că femeia s-ar fi sinucis.

Potrivit primelor reconstituiri făcute de poliția locală, femeia româncă locuia în localitatea Sant’Onofrio și de ieri dimineață era de negăsit.

S-a constatat că pe la ora 12:00 românca s-a urcat pe balustrada de pe marginea prăpastiei împădurite de la marginea localității și s-a aruncat în gol.

Lucrurile femeii au fost găsite în apropierea locului de unde s-a aruncat. Recuperarea trupului neînsuflețit a fost extrem de dificilă datorită terenului abrupt și împădurit.

Personalul medical care a sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața conaționalei noastre. Pompierul care a coborât în râpă și a ajuns primul la corpul femeii românce spune că era deja moartă în momentul când a fost găsită.

loading...

Ulterior, corpul a fost recuperat cu dificultate și transportat la morga Spitalului Mazzini din Teramo, unde a fost pus la dispoziția autorităților judiciare.

Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com