Un tânăr de 17 ani a furat mașina tatălui său, după care şi-a lovit intenționat rudele! În urma impactului, un copil de 3 ani a decedat iar o fetiţă de 14 ani este în comă la spital.

Întâmplarea incredibilă s-a produs la sfârşitul săptămânii trecute, când pe strada Satu Mare, de la marginea Timişoarei, un tânăr de 17 ani a furat maşina tatălui său şi a intrat intenţionat în rudele care se deplasau pe marginea drumului.

Conform a1.ro citând gandul.info, tânărul ar fi intrat voit în victimele de pe stradă, acestea fiind bunica şi verișoarele lui. Maşina furată de adolescentul de 17 ani era un Golf cu numere de Arad. Locuitorii din cartier au sărit să îl bată pe şofer, iar scandalul a fost aplanat de mascaţii ajunşi imadiat la faţa locului.

Tânărul s-a speriat şi a rupt-o la fugă pe un câmp din apropiere cerând ajutor.

Imediat au intervenit mascaţii de la trupele speciale, jandarmii, echipaje de pompieri, SMURD şi ambulanţe, arată news.ro.

Poliţiştii spun că înainte de accident, şoferul, care are 17 ani, a fost la un local din apropiere unde, la un moment dat, s-a iscat un scandal. Tânărul ar fi fost luat la bătaie şi a reuşit să fugă. A mers acasă, a luat maşina tatălui său şi s-a urcat la volan. La un moment dat a pierdut controlul maşinii şi a surprins copiii şi femeia pe stradă.

loading...

Tatăl şoferului a anunţat că fiul său vrea să se predea. Adolescentul va fi cercetat pentru omor din culpă, conducere a unui autovehicul făra a avea permis şi fugă de la locul accidentului.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro