AVEM DOVADA – MARE ATENŢIE pentru DIASPORA! Primăria Capitalei NU VREA să autorizeze protestul de pe 10 august

Diaspora anunțase că dorește să protesteze în Piața Victoriei pe 10 august împotriva guvernului Dăncilă și a coaliției PSD-ALDE. Până în acest moment, sute de români din străinătate și-au anunțat prezența la București pe 10 august pentru a spune NU corupților și a modificării legilor justiției, scriu cei de la stiridiaspora.ro

În răspunsul adresat Federaţiei românilor de pretutindeni se spune că “având în vedere procesul verbal al Comisie de avizare a cererilor pentru organizarea adunărilor publice din data de 25.06.2018, vă facem cunoscut că cererea dvs. nu poate fi soluţionată favorabil, astfel cum este enunţată în cerere s-ar încălca prevederile articolului 2 din legea 60/1991.”

Reamintim că un mesaj de chemare la protest a peste un milion de români din Diaspora a devenit viral pe grupurile de români din străinătate.

Conform mesajului postat, se dorește crearea unui miting cu  un milion de românii din străinătate care să participe la un mega protest împotriva Guvernului. Protestul ar urma sa aibă loc în luna august, atunci când majoritatea românilor se întorc în vacanță în România.

Inițial s-a vorbit despre data de 10 august, iar ulterior s-a planificat ca mitingul să aibă loc și pe 11 august, adică într-o zi de sâmbătă.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiridiaspora.ro