VIDEO – Încă un LIVE pe Facebook cu victime: doi adolescenţi de 14 şi 18 ani au murit pe loc … “Pune-ţi centura că începe aventura! Să mor eu!”

Realitatea crudă a unui nou accident mortal este transmisă live pe Facebook. De data aceasta, un tânăr de 19 ani a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un podeţ, ocupat fiind cu aranjarea mai bine a telefonului pentru o mai bună transmisie pe Facebook.

Doi adolescenţi de 14 şi 18 ani au murit pe loc, într-un accident cu o maşină cu volan pe dreapta, şoferul de 19 ani fiind atent să potrivească telefonul pe bord, în timp ce transmitea live pe Facebook, când a izbit un cap de pod, cu viteză. Un alt pasager, de 17 ani, a fost rănit

“Pune-ţi centura că începe aventura! Să mor eu! Bagă muzică şi tu! Bogdănel!”, sunt ultimele cuvinte ale tinerilor. Apoi se aud strigătele lor disperate, când imaginea aproape dispare: “Bă! Bă!”, scriu cei de la ro.sputnik.md citând observator.tv.

Filmul de doar un minut şi 33 de secunde ne arată teribilismul şi neatenţia la volan, în timpul unei transmisiuni live.

Pe filmare se poate observa cum niciunul dintre pasageri nu este deranjat de lipsa de responsabilitate a şoferului.

loading...

Toţi se distrau în ritmuri de manele, notează sursa citată, care adaugă că doi dintre pasageri, un băiat de 14 ani, din Slobozia Bradului și un tânăr de 18 ani din Odobești, au fost găsiţi inconştienţi de echipajele de la salvare. Unul era deja în stop cardio respirator. Manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat. Celălat s-a stins chiar în ambulanţă, în drum spre spital.

Sursă VIDEO: Info Trafic Romania Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ro.sputnik.md