Crimă TERIFIANTĂ la Iaşi. O tânără de 16 ani a fost UCISĂ de iubitul ei şi aruncată la marginea pădurii din Hălăuceşti.

Noaptea trecută, un telefon la numărul de urgenţe 112, anunţa o crimă teribilă la marginea pădurii din Hălăuceşti. La telefon, un tânăr spunea că iubita de 16 ani este inconştientă şi are nevoie de ajutor, scriu cei de la observator.tv

Surse din cadrul anchetei susţin că tânărul şi-a recunoscut fapta la audieri, după miezul nopţii.

Băiatul a sunat la 112 la lăsarea serii şi a anunţat că a găsit-o pe fată inconştientă la 4 km de Hălăuceşti, la marginea pădurii. Ajunşi de urgenţa la faţa locului, poliţiştii, dar şi medicii, nu au mai putut face nimic pentru salvarea victimei.

Fata prezenta multiple urme de violenţă pe corp, iar iubitul ei, găsit lângă cadavru, s-ar fi aflat sub influenţa substanţelor halucinogene. Mai mult, există şi martori, care în timpul zilei, l-ar fi văzut pe individ cum îşi loveşte iubita.

Potrivit martorilor, fata ar fi fost bătută de mai multe ori în cursul zilei de vineri, de iubitul ei, însă nimeni nu a intervenit în ajutorul ei.

Oamenii din sat au povestit că iubitul fetei s-ar fi aflat sub influența substanțelor stupefiante și ar fi agresat-o de mai multe ori, în timpul zilei.

Poliţiştii sunt nedumeriţi de faptul că, niciun martor nu a încercat măcar, să o scape pe tânăra de 16 ani din mâinile agresorului.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv