Accident GRAV cu o FAMILIE de ROMÂNI, în Austria! Tatăl a murit pe loc, mama şi fetiţa lor sunt în comă într-un spital din Viena

Un accident groaznic în care a fost implicată o familie de români a avut loc în Austria. Tatăl care se afla la volanul maşinii a murit pe loc, iar mama şi fetiţa lor sunt în comă, într-un spital din Viena. Maşina cu care aceştia se deplasau, s-a răsturnat şi plafonul i-a strivit pe toţi trei, de asfalt.

Conform celor de la observator.tv care citează presa austriacă, accidentul a avut loc în jurul orei 7:30 pe autostrada A1, la Pressbaum, în direcţia Viena. Din motive necunoscute, autoturismul în care se afla o familie de români tineri şi fetiţa lor mică a ieşit de pe autostradă, a lovit parapetul din dreapta şi s-a răsturnat de mai multe ori.

Mama şi fetiţa au fost pur şi simplu aruncate din maşină, fiind găsite pe asfalt, în vreme ce tatăl, care era la volan, a fost strivit între plafon şi asfalt.

Fetiţa şi mama ei au fost transportate cu elicopterul la un spital din Viena, în comă, în vreme ce pentru tată nu s-a mai putut face nimic.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv

loading...