FOTO ULUITOR! Este MAMĂ a patru copii, dar TRĂIEŞTE cu fostul soț și cu actualul iubit în aceeași casă.

Ceea ce pentru majoritatea celor căsătoriţi pare o anormalitate, pentru Lindsay Taylor de 33 de ani, totul este mai mult decât OK. Ce s-a întâmplat de fapt? Potrivit libertatea.ro citând mirror.co.uk, femeie de 33 de ani a rămas pe drumuri şi în scurt timp s-a îndrăgostit de Mike Taylor, în vârstă de 50 de ani, care nu avea o casă unde să o ducă pe proaspăta lui iubită şi cei patru copii ai săi.

Nu a trecut mult timp şi Chris Kelley, fostul partener de viață, a venit cu sugestia de a se muta la el în casă cu toţii. Cu toate că Lindsay Taylor abia născuse un băieţel cu fostul soţ, sigură fiind că mariajul ei cu Chris s-a terminat, femeia având începută si procedura de divorț din anul 2016, (cuplul fiind în termeni buni după despărțire), a spus DA propunerii de a se muta împreună.

Viaţa lor nu a fost mereu pe roze, aceştia având împreună trei copii, dintre care unul cu handicap, plus o fată de 17 ani (Rachel), dintr-o relaţie de când mama era adolescentă.

La nceput, Linsday s-a mutat cu mama ei atunci când a început să se vadă cu Mike, dar curând au decis să se mute împreună. Dar, după ce s-au mutat, au fost evacuați din cauza propietarului care le închiriase ilegal casa. Atunci a intervenit Chris care le-a sugerat să se mute în casa lui cu 5 dormitoare din Connecticut, SUA.

„Începusem să ne căutam o altă casă, dar Chris a făcut o sugestie la care nimeni nu se aștepta. De ce nu vă mutați cu mine, a spus el. Putem să plătim ipoteca, taxele și să ținem toți copiii împreună. Suntem o familie foarte modernă”, a povestit femeia despre invitația surpriză a fostului soț.

loading...

Ideea nu a fost deloc rea, chiar dacă Mike s-a acomodat puțin mai greu. Acum, cei trei povestesc că își pot vedea copiii în fiecare zi. Totuși, femeia speră că acest aranjament să nu fie pentru totdeauna și speră să se mute alături de Mike în Hawaii.

Sursă foto: Northfoto Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul libertatea.ro