Trupul fără viaţă al Cristinei Marin, tânăra UCISĂ în LEPE, va fi adus în România, pentru înmormântare

Corpul tinerei care a fost ucisă în Lepe, urmează să fie repatriat în România, în următoarele zile. Înmormântarea în țară a Cristinei Marin, a fost posibilă datorită municipalităților din Lepe și Cartaya dar și a Asociației  ALCORH, care au contribuit cu fondurile necesare repatrierii, scriu cei de la gazetadespania.es

Autoritățile municipale din Lepe și Cartaya (Huelva) au contribuit cu 3000 de euro, care s-au adăugat altor 2.900, strânși de către Asociația românilor din Huelva (Asociación de Rumanos de la Costa Occidental de Huelva – ALCORH).

Sora acesteia, a cărei deplasare în Spania a fost posibilă tot datorită ALCORH, s-a întors deja în țară, pentru a finaliza toate detaliile privind înmormântarea.

Serviciile sociale analizează în continuare situația celor două fiice ale Cristinei, de doi, respectiv cinci ani, a căror custodie a fost cerută de mătușa lor.

Situația este mai complicată, având în vedere că cea mică are cetățenia spaniolă, iar cea mare cetățenia română.

loading...

Fetele se află în continuare într-un centru special de primire a minorilor, deși mai multe familii din Lepe s-au oferit să le găzduiască, încă de la data asasinării mamei lor și se pare că vor rămâne acolo până la luarea unei decizii.

Cristina Marin a fost ucisă  după ce decisese să se despartă de partenerul ei, cu care avea două fetițe.

Pe 17 iunie, chiar a depus o plângere privind violența domestică, fapt pentru care instanța a emis un ordin de restricție pe numele partenerului acesteia. Din păcate, acest ordin nu l-a putut opri pe D.V. să-i ia viața Cristinei și să-și lase fetițele orfane.

Cel care i-a luat viața Cristinei se află în închisoarea din Huelva, după ce președintele Curții de Instrucție nr 3 din Ayamonte, a hotărât că acesta poate fi arestat preventiv, fără cauțiune, fiind cercetat pentru crimă și pentru încălcarea unui ordin de restricție.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Spania, pe portalul gazetadespania.es, de unde articolul a fost preluat INTEGRAL.