O mamă din Craiova şi-a strâns de gât băieţelul de 3 ani crezând că este Diavolul!.

În toiul nopţii, o mamă şi-a ucis băieţelul de 3 ani crezând că este Diavolul. Crima terifiantă s-a întâmplat în comuna Unirea din Dolj, scriu cei de la observator.tv

Femeia, soţul ei şi cei trei copii ai lor sunt din Craiova, însă cei cinci se aflau la ţară, în comuna doljeană Unirea.

Nenorocirea s-a produs în toiul nopţii. Mama ucigaşă l-a sugrumat pe băieţel crezând că este Diavolul lângă ea în pat.

Femeia, care este asistent social, a fost reţinută. Din primele informaţii, soţul acesteia este jandarm.

La scurt timp după ce cu toții au adormit, femeia s-a trezit, și-a privit băiețelul cum doarme și l-a strâns de gât până l-a lăsat fără suflare. Apoi și-a strigat soțul pentru a-i arăta ce a făcut. I-a explicat că a crezut că este un spirit malefic și nu și-a dat seama că era copilul ei. Plin de groază, omul a sunat la 112 pentru a cere ajutorul, dar pentru fiul său totul a fost prea târziu.

loading...

În sala de judecată, femeia le-ar fi spus magistraţilor că în timp ce-şi sugruma copilul, a realizat că micuţul nu e Diavolul, dar că aşa a vrut Dumnezeu.

”L-a luat Dumnezeu pentru că era plin de viață”, le-a spus tânăra judecătorilor .

Femeia de 33 de ani, angajată a Direcției pentru Protecția Copilului și Asistență Socială Dolj, a fost arestată pentru 30 de zile.

“Procurorul de caz urmează să ceară expertiză psihiatrică pentru a stabili dacă avea discernământ la momentul producerii faptei, abia apoi se va stabili încadrarea juridică”, a declarat pentru presa locală procurorul Magda Bădescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, scriu cei de la  ziaruldecraiova.ro.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv