Accident cu două TIR-uri în Germania! Ambele camioane erau conduse de şoferi români

În ziua de 25 iulie 2018, în jurul orei 13.00, pe autostrada A65 din Germania, în zona oraşului Landau, s-a produs un grav accident rutier, în care au fost implicate două TIR-uri conduse de şoferi români, scriu cei de la ziarulromanesc.de citând observator.tv

Din primele informaţii, unul dintre şoferi a rămas blocat două ore în cabina strivită a TIR-ului, fiind cu greu scos de pompierii de la descarcerare.

Ce s-a întâmplat de fapt? Un TIR în care se aflau doi români a oprit pe banda de urgenţă a autostrăzii din motive ce încă nu au fost încă aflate de autorităţi. În timp ce aceştia staţionau, au fost izbiţi violent de un al TIR, la volanul căruia se afla tot un şofer român.

Bărbatul în vârstă de 49 de ani a rămas încarcerat timp de două ore între fiarele contorsionate ale cabinei.

Românii aflaţi în primul TIR au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului au intervenit, în scurt timp, numeroase echipaje de poliţie, descarcerare şi ambulanţă, dar şi un elicopter medical.

loading...

Potrivit presei din Germania, românul care a provocat accidentul a fost la un pas de moarte, el fiind prins în cabina strivită a TIR-ului.

Echipajele de descarcerare s-au chinuit două ore să îl scoată pe român. Acesta a fost preluat ulterior de elicopterul medical şi transportat la spital. Tot la spital au ajuns şi ceilalţi doi români, aceştia fiind răniţi uşor.

Poliţiştii germani au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Germania, pe portalul ziarulromanesc.de