VIDEO – Soartă crudă! 4 SURORI au fost SPULBERATE pe trotuar de o maşină, iar fratele lor cel mai mic este în COMĂ de un an, tot în urma unui accident

Ieri, în fața Poliției Rutiere din Oradea, a fost înregistrat un accident deosebit de grav. Un șofer de 20 de ani a spulberat pe trotuar patru surori, scriu cei de la stirileprotv.ro

Martorii prezenţi la faţa locului, povestesc: “S-a întâmplat imediat după ploaie. Şoferul nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, la carosabilul umed. La intrarea pe Calea Clujului, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, autoturismul a lovit bordura care desparte trotuarul de partea carosabilă, a pătruns pe trotuar unde a acroşat un grup – o adultă şi trei minore”

Surorile de 7, 12, 14 şi 19 ani se întorceau din vacanţa petrecută la Cluj şi aşteptau pe trotuar ca fratele lor să vină să le ia acasă din locul în care le lăsase microbuzul. Autoturismul care le-a izbit a zburat practic necontrolat şi s-a oprit în fața sediului de Poliţie Rutieră Oradea.

Trei victime au rămas internate în Spitalul Judeţean din Oradea, iar una, cu leziuni mai grave, a fost transferată la Timişoara pentru amputarea unei gambe.

Şoferul avea permis de conducere de anul trecut şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, dar va răspunde penal pentru vătămare corporală din culpă.

loading...

Soarta crudă face ca fratele mai mic al celor 4 surori să se afle în comă, lovit şi el de o maşină în urmă cu un an.

Sursă VIDEO. Sursă FOTO. Citiţi mai multe articole interesante pe portalul stirileprotv.ro