CRIMĂ fără PRECEDENT! O poliţistă şi-a ÎMPUŞCAT MORTAL mama şi băieţelul de 6 luni, după care s-a SINUCIS

O crimă fără precedent s-a întâmplat în satul satul Ceauru, comuna Băleşti, de lângă Târgu Jiu. Ieri seară, Poliția Română a precizat într-un comunicat, că polițista din Gorj s-a împușcat în cap cu arma soțului, după ce și-a ucis mama cu un glonț în zona toracelui și apoi și-a rănit copilul, care a decedat ulterior la spital, scriu cei de la observator.tv

Teribila crimă a fost descoperită de soţul acesteia, care este tot poliţist şi îşi desfăşoară activitatea în cadrul Poliției Mătăsari, Gorj.

Imediat, la faţa locului au sosit poliţiştii, care au găsit bebeluşul împuşcat de două ori în cap şi pe mama acesteia decedată tot prin împuşcare.

Bebelușul de 6 luni a fost declarat decedat, după ce medicii au încercat timp de mai multe ore să-l resusciteze la spitalul unde a fost transportat după ce a fost găsit în stare gravă la locuința din comuna Băleşti.

Din primele informaţii se pare că femeia ar fi folosit pistolul din dotarea soțului ei pentru a-și împușca mortal mama şi băieţelul, după care ea s-a sinucis.

loading...

Femeia era polițistă la Transporturi Feroviare Târgu-Jiu, aflându-se în concediu de creșterea copilului.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv