Russell Crowe șochează cu noul lui look – Fanii s-au speriat de el şi l-au întrebat: „Tu erai gladiatorul, ce s-a întâmplat?”, „De ce, de ce, de ce o asemenea barbă?”

Nimic nu este întâmplători, iar Russell Crowe este un profesionist cum rar mai întâlnim. Despre ce este vorba … Ei bine, actorul care mai până ieri era unul dintre cei mai sexy bărbați din lume și își etala mândru mușchii în filmul „Gladiatorul”, astăzi are kilograme bune în plus, părul alb și pare foarte îmbătrânit, deși are doar 54 de ani. Imaginea recentă a acorului i-a şocat pe fanii din întreaga lume, scriu cei de la libertateapentrufemei.ro

De fapt, actorul a postat un filmuleț pe contul lui de Instagram, cu mesajul „actorul se pregătește”, în care își piaptănă barba uriașă, mustața și părul, în timp ce fredonează imnul creştinului “Sweet By-and-By” din 1868.

Da, Russell Crowe, continuă să șocheze cu schimbările de look. Pentru ultimele roluri acesta a fost nevoit să se îngrașă foarte mult, iar recent și-a lăsat părul lung și barbă pentru a intra în pielea lui Ned Kelly, cel mai cunoscut gangster al Australiei, în filmul “The True History of the Kelly Gang”.

În viitorul nu foarte îndepărtat, vom vedea şi filmul pentru care actorul a făcut toate sacrificiile (cerute de regizor), care i-au speriat până şi pe cei mai înfocaţi fani ai acestuia.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul libertateapentrufemei.ro

loading...