O tânără de 18 ani şi şoferul de 23 ani au murit într-un GRAV ACCIDENT de circulaţie, în localitatea Movileni din judeţul Olt

Ieri, în localitatea Movileni din judeţul Olt, pe Drumul Judeţean 546B s-a întâmplat un grav accident de circulaţie, soldat cu doi morţi, scriu cei de la observator.tv

În urma accidentului, o fată de 18 ani şi un şofer de 23 de ani şi-au pierdut viaţa în urma impactului dintre două maşini. Alte două persoane au fost rănite.

Potrivit martorilor de la faţa locului, fata de 18 ani care a murit în accidentul de la Movileni, Olt a fost găsită încarcerată, pe scaunul din dreapta al unei maşini.

După ce a fost anunţat la numărul de urgenţă, la locul accidentului, pe Drumul Judeţean 546B s-au deplasat mai mulţi pompieri de la Detaşamentul Slatina, cu o autospecială de descarcerare şi mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanţă.

Alte două persoane implicate în accident – şoferul de 36 ani al celuilalt autoturism şi un copil de 12 ani au fost răniţi. Cei doi au fost preluaţi de o ambulanţă şi transportaţi la spital. Erau conştienţi, spun medicii.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante, pe portalul observator.tv