Patru români au primit câte un an de închisoare şi interdicţie pe trei ani în Veneţia, după ce au tâlhărit zeci de turişti străini

Patru români au speriat organele de poliţie din Veneţia, pentru că furau portofelele din buzunarele turiştilor şi se făceau nevăzuţi. Românii noştri erau cunoscuţi de poliţiştii italieni, numai că aceştia trebuia să fie prinşi în timp ce furau, ca procesul de judecată să se desfăşoare în mod cinstit, scriu cei de la observator.tv

Astfel, pentru a-i prinde, poliţiştii din Veneţia au pus la cale un plan spectaculos, având în vedere că au mai încercat să îi prindă şi în trecut şi, de fiecare dată, hoţii români au scăpat.

Într-una din zilele acestea, cei patru hoţi de buzunare, au fost observaţi în zona podului Rialto din Veneţia, un loc extrem de aglomerat de către turişti.

Imediat, poliţiştii au folosit doi agenţi sub acoperire, o fată şi un băiat care s-au dat drept turişti şi au stat foarte aproape de românii care furau din buzunarele oamenilor.

Nu a trebuit sa treacă mult timp şi românii au pus ochii pe un american, iar în momentul în care i-au furat portofelul din buzunar, falşii turişti îndrăgostiţi au dat semnalul de prindere a lor.

loading...

Mai mulţi poliţişti în uniformă, care se ascundeau în magazinele din zonă, au intervenit şi i-au prins pe români.

Potrivit ilgazzettino.it, cei patru români au fost condamnaţi la câte un an de închisoare şi, mai mult, au primit o interdicţie de trei ani în Veneţia.

Cei patru erau cunoscuţi de poliţiştii italieni după ce au făcut ravagii în mai multe destinaţii turistice din Europa.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv