Dragoste fără margini! O femeie s-a căsătorit cu un VIŢEL, convinsă fiind, că soţul decedat este reîncarnat în acesta. Galerie FOTO.

Ceea ce pentru lumea modernă este o “ciudăţenie”, pentru cei care practică Hinduismul și Budismul este un lucru normal. Aceste religii sunt adeptele teoriei reîncarnării, ceea ce se reflectă şi în viaţa celor care le practică.

Povestea este atipică şi înduioşatoare. Khim Hang, este o femeie de 74 de ani din Cambodgia, care a rămas văduvă după ce soţul ei Tol Khut, a decedat cu un an în urmă. Cei doi avuseseră o viață plină de greutăți, dar le-au depășit pe toate, împreună, scriu cei de la a1.ro

La începutul lunii iulie din 2017, în gospodăria familiei s-a născut un vițeluș. Pe măsură ce creștea, animalul prezenta o asemănare puternică bărbatului decedat. Ţinând cont de numeroasele semne primite de la micuţul viţel, femeia şi-a dat seama că animalul este reîntruparea soțului ei.

El este descris ca fiind foarte apropiat de oameni, având chiar un comportament uman. Aceste detalii au convins-o pe Khim că animalul este modul în care soțul ei s-a întors la ea, aceasta declarând: „Sunt sigură că este el, face totul exact la fel!”

În acest sent, a fost organizată o ceremonie nupțială intimă, în care neobișnuiții miri și-au „rostit” jurămintele.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro