FAMILIE ÎNDURERATĂ! Un mort și patru răniți – Se întorceau din Italia, iar şoferul a ADORMIT la volan, înainte cu 10 km de casă.

Românii se întorc acasă în România, iar în această mică vacanţă sunt înregistrate foarte multe accidente, majoritatea dintre ele fiind foarte grave. O familie de români care se întorcea din Italia la bordul mașinii personale, a fost implicată într-un grav accident pe raza localității Românești din județul Suceava.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a adormit la volan cu zece kilometri înainte să ajungă acasă, la Bălcăuți, destinația finală a călătoriei. În mașină se mai afla soția și copilul în vârstă de 12 ani.

Fiind foarte obosit după un drum foarte lung, șoferul român a adormit în timp ce era la volan, iar vehiculul său a intrat pe contrasens, unde a acroșat lateral un microbuz de marfă, condus de un bărbat de 31 de ani, scriu cei de la rotalianul.com citând informatiata.ro

Autoturismul și-a continuat deplasarea pe contrasens și a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 51 de ani. În urma impactului foarte puternic, autoturismul care circula regulamentar s-a răsturnat și a plonjat de pe câmp, în afara carosabilului. În mașina la volanul căreia se afla bărbatul de 51 de ani era și nepotul acestuia, de 14 ani.

La fața locului au intervenit două echipaje de descarcerare, o ambulanță SMURD TIM și patru echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Suceava.

loading...

Cinci persoane au fost transportate la Spitalul Județean Suceava, fiind rănite și având nevoie de îngrijiri medicale.

Bărbatul de 51 de ani a decedat la spital, din cauza leziunilor grave suferite. Celelalte persoane sunt în afara oricărui pericol, declară medicii UPU Suceava.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com