Accident devastator cu un mort şi 9 răniţi în Gorj! Un microbuz a fost lovit puternic de un autoturism …

Ieri, pe raza localităţii Ciuperceni din judeţul Gorj, a fost înregistrat un accident deosebit de grav, în urma căruia a fost activat Planul Roşu de intervenţie, aici contribuind numărul mare de victime, scriu cei de la gds.ro.

Potrivit primelor informații date publicitatii de Inspectoratul de Politie Judetean Gorj, în accident au fost implicate două autoturisme, între care şi un microbuz care transporta mai multe persoane. Polițiştii ajunşi la faţa locului au început o anchetă.

Un bărbat de 80 ani, din Targu Jiu, care conducea un autoturism pe DN 67 Câlnic, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz cu pasageri, condus regulamentar de un bărbat de 40 ani, tot din municipiul Targu Jiu. În urma impactului conducătorul autoturismului a intrat în stop cardio-respirator, iar din microbuz au rezultat 5 victime, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În jurul orelor 17.00, bărbatul de 80 de ani care a provocat accidentul, din cauza că a făcut infarct la volan, a decedat la spital.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul gds.ro

loading...