Declaraţie ULUITOARE: “Fiul meu NU este VINOVAT, Elodia TRĂIEŞTE!

Mama lui Cristian Cioacă este convinsă că fiul ei nu e vinovat de moartea Elodiei și spune că aceasta nu face decât să se răzbune pe fostul polițist, scriu cei de la cancan.ro.

„Eu cred că este dispărută şi se răzbună, este vie. Vrea să-l distrugă pe Cristi şi pe noi, ceilalţi din familia sa. Am avut o relaţie bună cu Elodia, eu vedeam că ei se înţeleg bine, dar în ultimul timp, ea îi spunea lui să divorţeze dacă nu îi convenea ceva. Eu am simţit ceva după plecările pe care le avea ea. Lui nu i-am spus, pentru că nu a ascultat niciodată, nu m-am băgat totuşi. Noi nu am vrut-o de la început din cauza vârstei şi a funcţiei pe care o avea, noi ne gândeam că vor exista discuţii. Imediat după căsătorie Elodia a început să îi reproşeze fiului meu că ea aduce mai mulţi bani în casă. Mie fiul meu nu îmi aducea nimic, probabil ca să nu îi reproşeze ea. Când s-au cunoscut fiul meu avea un salariu, noi eram nişte oameni normali”, a spus mama lui Cioacă, scriu cei de la exclusiv24.net

O avocată din Braşov, soţie de poliţist şi mama unui copil de numai doi ani şi jumătate, dispăruse de acasă. Despre femeie nu se mai ştia nimic din noaptea de 29 spre 30 august. Cazul a captat interesul tuturor pe 17 septembrie 2007, când o echipă de anchetatori de la Bucureşti a mers în oraşul de la poalele Tâmpei pentru a se ocupa de investigaţii. A urmat o percheziţie acasă la soţii Elodia Ghinescu şi Cristian Cioacă.

După ani de zile de cercetări şi căutări, Cristian Cioacă şi-a primit sentinţa definitivă: 16 ani şi 8 luni de închisoare pentru că şi-a ucis soţia.

Vineri 12 august, magistraţii Tribunalului Argeş l-au condamnat pe fostul poliţist Cristian Cioacă la 16 ani şi 8 luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dispărută în urmă cu nouă ani. Fostul poliţist a fost, de asemenea, obligat să plătească familiei Ghinescu daune morale de câteva sute de mii de euro.

loading...

Sursă FOTO. Cititi mai multe informaţii interesante pe portalul exclusiv24.net