VIDEO – Un PREOT ortodox a dărâmat CASA unei familii sărmane……

Un preot ortodox din comuna băcăuană Mărgineni, a dărâmat locuinţa unui sătean, pe motiv că aceasta se află pe proprietatea Parohiei. Terenul pe care este construită casa, a fost câştigat recent în Istanţă, iar acum preotul vrea să-l vândă, însă preţul cerut, depăşeşte cu mult posibilităţile financiare ale familiei care locuieşte acolo.

Slujitorul bisericii a încercat să-şi facă dreptate după propria-i lege. Cu crucea într-o mână şi cu hotărâre Judecătorească în cealaltă, împreună cu executotul Judecătoresc şi apărat de două plutoane de jandarmi, proetul Dumitru Bondalici a ajuns la casa lui Dan Didire, pe care a decis să o dărâme, ca să intre în posesia a 3.600 de metri de pământ, câştigaţi în Instanţă de Parohia pe care o conduce.

Slujitorul bisericii a fost întâmpinat cu huiduieli şi fluierături. După ce le-a dărâmat 50% din locuinţă, preotul a cerut familiei un preţ record de 40 de EURO pe metrul pătrat.

Preotul a justificat că Parohia a cerut 60 de Euro pe metrul pătrat, iar suma de 40 de euro, este foarte mică. Cel care are casa pe acest pământ spune că, din salariul lui, nu va putea să plăteasca niciodată această sumă exorbitantă.

Cu ceva timp în urmă, mai multe familii au reuşit să cumpere terenul de la Parohie, cu un preţ mult mai mic decât a cerut preotul la ora actuală.

loading...

Terenurile au fost cumpărate cu nimica toată, au fost la MILA PAROHIEI!, a declarat preotul în acel moment.

De reţinut că preotul nu poate să fixeze un preţ pe pământ, acesta fiind făcut de către cei de la conducerea Parohiei.

Totuşi, dacă familia nu va avea cei 20.000 de Euro pentru plata pământului, va trebui să părăseasca casa pe care au construit-o.

Iar pentru cei SĂRACI … Domnul cu MILA!

Sursă FOTO şi VIDEO.