Andreea Mantea va prezenta emisiunea ”Te vreau lângă mine”. Ce salariu va încasa vedeta?

După multe controverse legate de prezentatoarea emisinii ”Te vreau lângă mine”, Bianca Drăguşanu, şefii de la Kanal D, s-au hotărât să-i dea emisiunea, lui Andreea Mantea. Nu mare i-a fost mirarea vedetei, deoarece se aştepta să fie propusă, din cauza faptului că este frumoasă, vorbeşte bine şi la Antena 1, a mai moderat o emisiune de dragoste, care a fost până la urmă un success. Printre emisiunile pe care le-a mai moderat focoasa brunetă se numără: “WOWBiz”, “Se strigă darul!” și “Nuntă cu surprize”.

Ce a postat pe Facebook Andreea Mantea, după ce s-a aflat că o înlocuiește pe Bianca Drăgușanu la emisiunea “Te vreau lângă mine”.

“Primesc cu bratele deschise aceasta noua provocare. Sunt foarte fericita si de abia astept sa iau parte in acest proiect care imi este atat de drag si care, cred eu, mi se potriveste manusa. Va fi o experienta minunata, pe care am mai trait-o, atunci cand am moderat o alta emisiune matrimoniala, asa ca nu imi ramane decat sa imi controlez emotiile si sa fiu alaturi de concurentii care vor veni in platoul «Te vreau langa mine» pentru a-si gasi dragostea. Acum sunt in vacanta, imi incarc bateriile pentru a reveni cu forte proaspete. Abia astept sa ne reintalnim pe micul ecran!”, a declarat Andreea Mantea pentru wowbiz.ro.

După ce a Gabriela Cristea a intrat în concediu prenatal, locul ei în emisiunea ”Te vreau lângă mine”, i-a revenit Biancăi Drăgușanu, care a rămas prezentatoarea show-ului și după ce Gabriela Cristea a revenit în televiziune. Iată însă, că, de curând, producătorii și-au dat seama că au făcut o greșeală alegând-o pe Bianca. Aceasta a fost concediată de la Kanal D, după ce a făcut mai multe greșeli.

Emisiunea ”Te vreau lângă mine”, va continua, însă, iar noua prezentatoare va fi Andreea Mantea. De curând, s-a aflat și ce salariu va primi Andreea pentru a prezenta zilnic emisiunea matrimonială. Se pare că cei de la Kanal D i-au oferit 6.000 de euro, scriu cei de la unica.ro

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul unica.ro