ITALIA – ACCIDENT TERIFIANT! Tânărul Alex Vîntu de 19 ani, a murit ars de viu în furgoneta care îl ducea la muncă

Ieri dimineaţă, în jurul orei 7:00, pe autostrada A4 din Italia, între ieșirile spre Grisignano și Padova Vest, în direcția Veneția, s-a produs un grav accident de circulaţie, unde o furgonetă și un TIR s-au tamponat puternic, scriu cei de la observator.tv

Alex, românul de 19 ani care a ars de viu în Italia, a lăsat în urmă o mare de durere. Furgoneta în care se ducea la muncă a explodat după ce a lovit un TIR.

Alex era pasager în furgoneta pe care o conducea Alessandro Bontempi, un italian de 26 de ani. Acesta era fiul patronului pentru care lucra Alex.

Cei doi transportau mai multe butelii de acetilenă şi imediat după impactul cu TIR-ul, furgoneta a explodat. Pompierii au găsit trupurile carbonizate ale celor doi tineri după ce au stins incendiul.

Alex Vîntu era născut în România, dar trăia alături de familia lui, de la 4 ani, în Italia, acolo unde absolvise anul trecut liceul.

loading...

Intervenția pompierilor a fost promptă, incendiul a fost stins dar pentru tânărul nostru conațional de numai 19 ani, Alex Vîntu, și tânărul italian de 26 de ani, Alessandro Bontempi, nu s-a mai putut face nimic. Corpurile celor doi tineri au fost găsite de către pompieri carbonizate în furgonetă, odată cu stingerea incendiului, scriu cei de la rotalianul.com citând Corriere della Sera

Alex Vîntu se afla în Italia de circa 15 ani și era angajat al unei societăți comerciale, unde lucrează și tatăl său.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. VIDEO - Imagini APOCALIPTICE - Zeci de morţi în Italia după ce un pod s-a prăbuşit peste o autostradă din Genova. - Ştiri de Actualitate!

Comments are closed.