INCREDIBIL! Câinele a lătra de zile întregi la pântecele gravidei. Când a mers la doctor, a aflat că animalul i-a salvat viaţa

O poveste plină de învătăminte s-a întâmplat în Marea Britanie. O tânără gravidă în luna a opta, a fost salvată de la moarte de către căţeluşa pe care o avea acasă. Viitoarea mămică a observat că de câteva zile, căţeluşa venea şi îşi lipea boticul de pântecele ei şi apoi începea să latre, neştiind care este motivul. După câteva zile, aceasta a mers la doctor şi a fost suspusă la câteva teste, dar, la prima vedere, lucrurile erau OK.

Astfel că a fost trimisă acasă. Odată ajunsă aici, căţeluşa a început din nou să latre încontinuu la burta femeii. După câteva zile în care nu se mai înţelegea nimeni cu animalul, tânăra însărcinată s-a dus iarăşi la medic.

A cerut să fie investigată mai în detaliu. După câteva teste mai elaborate, s-a descoperit că tânăra suferea de infecţie la rinichi. I s-a spus că dacă mai întârzia puţin, ar fi murit şi ea şi fătul. Britanica a fost tratată de boală, apoi a născut un copil sănătos.

Specialiştii în animale au spus că anumite rase de câini pot detecta dacă oamenii suferă de boli. Aşa se explică faptul că patrupedul Keola lătra întruna la pântecele femeii. Acesta este un caz clar în care câinele îi salvează viaţa stăpânului.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul m.realitatea.net

loading...