Mădălina Pavlov, tânăra româncă cu chip de înger, a fost găsită ASASINATĂ, zăcând pe o strada rece din Italia. Mâine ar fi împlinit 27 de ani!

Cu ceva timp în urmă, o mamă româncă din Italia îşi striga durerea pe un grup de Facebook, poate cineva va afla povestea ei şi ceva se va rezolva cumva, scriu cei de la ro.internazionale.il24.it

Iată ce scria, Gabriela, mama îndurerată de pierderea fiicei ei:

”Bună ziua dragi români ăi românce din toată lumea, şi subliniez ,,ITALIA” DRAGI ZIARIŞTI…. Eu sunt româncă dar nimeni nu s-a interesat de cazul meu… Îmi pare atât de rău că nu snt întrebată, nu e alături de mine niciun ziarist sau televiziune, mă gândesc că nu întelegeţi limba italiană, în al doilea rând, poate greşesc, îmi cer scuze, poate vreţi să fiţi plătiţi, nu ştiu… Fetiţa mea în vârstă de 21 de ani, studentă anul doi la facultate de giurisprudenza cu atâtea planuri de viitor, cu un surâs contagios, socievole cu toţi, am aduso în Reggio Calabria la şcoală, la vârsta de şapte ani, în 1998. În anul 2012.09.21, pe seară a fost asasinată. Nimeni nu a scris de ea, de MĂDĂLINA PAVLOV. Acum vă informez că pe data de 8.02.2018 a fost procesul la tribunalul de Reggio Calabria, e primul proces să nu arhivieze. EU ca mamă lupt de una singură pentru a descoperi adevărul copilului meu, nu se informează nici Consulatul de Catania, nici Ambasada de Roma”, a scris pe grup, Gabriela.

Dar cine era Mădălina Pavlov?

”Mă numesc Mădălina Pavlov și m-am născut la Mangalia pe 9 august 1991. Am venit în Italia pentru a-mi îndeplini visurile. Locuiam cu mama mea în Reggio Calabria, mama mea Gabriela. Cea mai importantă ființă de pe planetă…mama mea, centrul existenței mele. Am învățat mult, doream să pot să călătoresc în lungul și latul lumii pentru a-i ajuta pe cei mai slabi, pe cei mai nevoiași. Dar într-o zi de 21 septembrie 2012, cineva mi-a decis destinul, cineva a tăiat firul vieții mele. M-au găsit întinsă pe asfaltul rece de pe strada Bruno Bozzi în Reggio Calabria… Au spus că m-am sinucis. Dar nu este așa! Acesta este scena oribilă pe care ei vor să o arate lumii întregi! Aveam doar 21 de ani, eram fericită, aveam prea multe planuri de realizat… Acum sunt într-un cimitir, departe de cei dragi și ascult cuvintele mamei spunându-mi cât de mult îi lipsesc… chiar dacă nu mai sunt printre voi, pot să văd lacrimile mamei mele cum se prelungesc pe chipul său îndurerat…”

loading...

Pe 21 septembrie 2012, ea a fost găsită fără suflare pe asfaltul din fața unei clădiri din Reggio Calabria, Italia. Cazul Mădălinei a stârnit multe controverse în rândul cunoscuților și al familiei și nu a acceptat verdictul inițial: SINUCIDERE.

Cu toate că au trecut şase ani de la moartea tinerei românce, adevărul întârzie să apară, să iasă la iveală, iar şansele de a-l afla sunt pe zi ce trece, mult mai mici.

Se pare că justiția italiană a închis un ochi… sau poate amândoi, dar mama Mădălinei nu s-a lăsat nicio clipă și împreună cu o echipă de experți în criminalistică și cu avocați, au început o adevărată bătălie pentru a aduce la lumină adevărul, acela că Mădălina a fost ucisă. Sunt prea multe elemente adunate în ultimii doi ani care pot confirma că primul verdict din 2012 al procurorilor, este greșit.

Echipa de criminalistica CAT, compusă din psihologul Rossana Putignano, expert în criminalistică şi Mary Petrillo, criminolog coordinator, au pus cap la cap toate detaliile privind decesul Mădălinei.

Mâine, pe data de 9 august 2018, tânăra cu chip de înger, Mădălina Pavlov, ar fi împlinit 27 de ani… 27 de lumânări pe care Madalina nu le va putea stinge niciodată …

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul ro.internazionale.il24.it