Un TATĂ şi FIUL lui, veniţi în ţară de câteva zile, au MURIT într-o FÂNTÂNĂ. Vecinul, care a vrut să-i salveze, a decedat şi el …

O tragedie făra margini s-a întâmplat aseară într-o localitate din Timiș. Un tânăr de 25 de ani, tatăl lui și un vecin, au murit după ce au intrat într-o fântână, scriu cei de la stirileprotv.ro

Recent ajunşi în ţară, aceştia s-au hotărât să cureţe fântâna din curtea casei, folosind o motopompă. Băiatul a coborât primul pentru a curăța puțul, dar i s-a făcut rău din cauza gazelor acumulate. În ajutor i-a venit părintele, care, la rândul lui, s-a prăbușit, iar un vecin a încercat să îi salveze.

Anunţate imediat autorităţile, acestestea au trimit la faţa locului pompierii şi două echipaje medicale, pregătite să salveze victimele rămase în fântână. În ciuda eforturilor depuse de pompieri, cei trei bărbați și-au dat ultima suflare.

Cumplitele scene s-au derulat într-o gospodărie din satul Jupani, judeţul Timiş, iar familia îndurerată se pregăteşte acum de înmormântare.

Poliţia a declanşat cercetările în acest caz.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro