Caz incredibil – O femeie internată la spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia, a dispărut DIN SPITAL.

Robert Muntean este un tânăr din București care a făcut un apel disperat redacției libertatea.ro, cerându-ne sprijinul pentru a o găsi pe soacra sa, Victoria Trandafirescu, dispărută pe data de 2 august din Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia”, din București. Femeia era de negăsit, parcă intrase în pământ.

Au urmat 6 zile de disperare de căutări şi de întrebări. După care adevărul șocant a ieșit la iveală: femeia în vârstă de 63 de ani a fost găsită ieri, 08 august. Aceasta era moartă în curtea spitalului.

Supărarea tânărului a pornit de la faptul că cei de la conducerea spitalului l-au plimbat cu vorba şi nimeni nu-i dădea o mână de ajutor.

Dispariţia femeii a fost reclamată și la secția 15 poliție din Bucureşti, dar nicio pistă nu s-a conturat în acel moment.

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere solicitate de anchetatori și puse la dispoziție de spital, se vedea că pacienta Victoria Trandafirescu nu a părăsit curtea unității medicale.

loading...

Robert Muntean a observat pe imagini, cum femeia apărea plimbându-se prin curtea unității medicale, dar nu a părăsit spitalul. Aceasta a ocolit clădirea și s-a îndreptat cumva spre spatele curții.

Imediat, o echipă de poliţişti însoţită de câine de urmă, au găsit cadavrul Victoriei Trandafirescu, pacientă dispărută în urmă cu șase zile. Acesta se afla într-o zonă cu foarte multă vegetaţie, în spatele secței de Toxicologie a spitalului Obregia.

Potrivit primelor cercetări, pe corpul femeii nu au fost găsite urme de violență.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul libertatea.ro