O adolescentă de 13 ani din Oradea şi-a ÎNJUNGHIAT BUNICA cu mai multe lovituri de CUŢIT şi a dispărut de acasă

Adolescenta de doar 13 ani se numeşte Bordaş Abigail, a plecat de acasă miercuri, în jurul orei 18:30 şi nu a mai revenit. Înainte de a pleca, aceasta şi-a înjunghiat bunica de 65 de ani şi acum este dată în urmărire naţională. Ciudat este faptul că, fata este dată în urmărire naţională pentru dispariţie, nu pentru fapta comisă, scriu cei de la observator.tv

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că tânăra a recurs la gestul său criminal, de furie că femeia i-a interzis să plece de acasă.

Semnalmente: aproximativ 1,60 m înălțime, 53 kg., faţă ovală, ochi căprui, păr șaten închis, de lungime medie, rasă în partea stângă, constituție slabă, nu are semne particulare.

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Vecinii spun că fata a plecat de mai multe ori de acasă, fiind găsită de poliţişti de fiecare dată pe raza municipiului Oradea. Părinţii ei sunt divorţaţi.

loading...

Bunica de 65 de ani a fost transportată de urgenţă la spital şi este internată la secţia de Terapie Intensivă. Este rănită, dar starea ei e stabilă, spun medicii.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv