ITALIA – Muncitorul român Cristinel Postolache a fost găsit mort în curtea fermei unde lucra.

Cristinel Postolache de 45 de ani, lucra într-o fermă agricolă din localitatea Paterno, provincia Ancona, fiind angajat cu acte în regulă.

În după-amiaza zilei de 9 august 2018, românul nostru a fost găsit fără viață de către colegii săi, întins pe pământ, lângă un grajd unde tocmai își terminase munca.

Aceştia au chemat imediat ambulanța la fața locului, dar medicii de la 118 nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului român, scriu cei de la rotalianul.com citând ziarul local Cronache Ancona.

Primele investigații asupra decesului, efectuate la spitalul Riuniti Torrette din Ancona, de către medicul legal Mauro Pesaresi, indică fără dubiu faptul că Cristinel ar fi murit din cauze naturale, mai exact, decesul său a fost provocat de un infarct fulgerător.

Cu toate acestea, procurorul Andrea Laurino din Anonca a deschis o anchetă în acest caz și a cerut să fie efectuată autopsia asupra corpului neînsuflețit al conaționalului nostru de 45 de ani, pentru a stabili cu exactitate cauza decesului, mai scrie sursa citată.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com 

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Descoperire ŞOCANTĂ! Petru Bancu de 55 de ani a fost găsit MORT într-o fermă abandonată de la periferia Romei - Ştiri de Actualitate!

Comments are closed.