VIDEO – JAF ARMAT comis într-un bar din centrul orașului Málaga. Hoţul a strigat: “BANII SUNT PENTRU ROMÂNIA”

Un individ a intrat într-un bar din centrul orașului Málaga, având faţa acoperită de o mască medicală şi a reuşit sub ameninţarea unei arme, să fure aproximativ 1.000 de euro. În acest moment, Poliția Națională din Spania este în căutarea autorului jafului armat.

Pentru a încerca să le inducă în eroare pe angajate și să le facă să creadă că este român, acesta le-ar fi spus că ”banii sunt pentru România”, gazetadespania.es scriu cei de la

Luni, cu câteva de minute înainte de ora 13:00, când angajatele barului Café de la Mota din centrul orașului Málaga se pregăteau să închidă, un individ purtând o șapcă de culoare albă pe cap și cu fața acoperită de o mască medicală a intrat în incintă cu o armă în mână.

Pe filmare se vede cum indvidul o lovește pe una dintre angajate cu patul armei, scoțând-o din raza de acoperire a camerei de supraveghere, după care se îndreaptă către casa de marcat, golind-o de cei aproximativ 1.000 de euro, pe care îi pune într-o pungă de plastic, împreună cu telefoanele mobile ale angajatelor.

Deși nu se vede în imaginile surprinse de camerele de supraveghere, angajatele barului dau asigurări că bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, și 1,80 metri înălțime, era însoțit de o femeie îmbrăcată în negru, care nu a intrat în bar.

loading...

”Spunea că banii sunt pentru România, pentru a ne induce în eroare și a ne face să credem că este din țara respectivă. Accentul l-a dat de gol.”, a declarat una dintre angajate.

Polițiștii sunt în căutarea individului care nu a fost arestat până în acest moment.

Sursă VIDEO: Gazeta de Spania Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Spania, pe portalul gazetadespania.es