Românca Nicoleta Căciulă de 46 de ani a fost găsită moartă în Italia. Anchetatorilor nu le-a venit să creadă cine este criminalul …

În data de 17 iulie 2018, românca Nicoleta Căciulă de 46 de ani, a fost găsită moartă în apartamentul ei din localitatea Brunico provincia Bolzano. Aceasta locuia singură şi nu a avut niciodată probleme cu vecinii, scriu cei de la ro.internazionale.il24.it

În momentul în care aceştia au observat că din apartamentul ei ieşea un fum gros, au sunat la pompieri pentru stingerea incendiului.

Nicoleta Căciulă a fost găsita moartă, iar autorităţile venite la faţa locului au crezut că aceasta a murit în incendiu, numai că autopsia cadavrului a relevat faptul că românca a fost ucisă cu un cablu electric, scriu cei de la radioresita.ro

La doar o săptămână după ce a început ancheta, pompierii au mers pe ipoteza că, incendiul ar fi fost provocat de criminal pentru a ascunde orice urmă, dar nu au exclus un gest extrem al Nicoletei.

Nicoleta Căciulă era originară din Vlădești, județul Argeș și se afla de mulți ani în Italia.

loading...

După aproximativ o lună de la moartea româncei Nicoleta Căciulă, poliția italiană a descoperit cine este criminalul care i-a luat viața româncei.

Conform ziarului La Repubblica, cel care a ucis-o pe româncă este un nepot al femeii, Daniel Lorys Căciulă, în vârstă de 22 de ani, născut în Italia, la San Candido din provincia Bolzano, dar rezident în aceeași localitate cu mătușa sa.

Acesta a fost reținut și interogat pe data de 10 august și a recunoscut în timpul interogatorului că ucis-o pe Nicoleta. Românul a fost arestat și va fi prezentat judecătorilor luni.

Sursă FOTO: radioresita.ro şi ro.internazionale.il24.it