Doliu şi durere fără margini! 2 români au fost identificaţi printre victimele tragediei de lângă Genova. FOTO.

Ministerul Român de Externe a transmis, astăzi, că doi români au murit în urma tragediei de la Genova.

Primele cercetari au scos la iveală faptul că, doi români au fost găsiţi morţi în tragedia de la podul Morandi, în apropiere de Genova. Identitatea lor a fost stabilită, între timp, de autorităţi.

Conform celor de la Pro TV Chişinău prima victimă era originară din satul Taraclia, raionul Căuşeni, şi avea 3 copii. El ar fi fost şofer de TIR la o companie din Franţa, la fel ca şi a doua victimă. Este posibil ca ambii să fi lucrat pe acelaşi camion şi să fi fost colegi, scriu cei de la stirileprotv.ro

A doua victimă este un bărbat de 36 de ani care venea din judeţul Gorj şi lucra de ani buni în străinătate. Potrivit paginii sale de Facebook, urmase un colegiu tehnic din Târgu Jiu şi trăia în Franţa, lucrând ca şofer de TIR. Când a murit se afla, se pare, tot la volanul camionului său, care poate fi văzut zdrobit în câteva dintre primele imagini de la locul tragediei de lângă Genova.

Bărbatul de 36 de ani, urma să îşi serbeze ziua onomastică.

loading...

Operaţiunile de salvare sunt în continuare în desfăşurare, având în vedere că numeroase maşini şi clădiri au fost strivite de podul prăbuşit.

Bilanţul tragediei de la Genova a crescut la 42 de morţi.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro