Cum a realizat Mihai Căldăraru un concert caritabil în comuna Balş!

Cu doar câteva zile în urmă, Asociația MicNews din Bucureşti, poposea pe meleagurile Moldovei, cu speranţa că va putea ajuta copii defavorizaţi din localitatea Balş. Fără prea mult efort şi putere de convingere, primarul comunei a răspuns pozitiv chemării celor de la Asociaţia MicNews, iar un grup de 60 de copii au mers într-o zi de relaxare în oraşul Roman, unde prin bunăvoinţa celor de la Primăria Roman şi a patronului Ştrandului, aceştia s-au “bălăcit” şi au mâncat o masă caldă, seara fiind foarte fericiţi pentru toate lucrurile făcute peste zi.

Cuprins de febra ajutorării celor aflaţi în nevoie, primarul localităţii Balş, a mobilizat echipa Asociația MicNews din Bucureşti, pentru realizarea unui concert caritabil la ei în comună.

Spre uimirea celor prezenţi acolo, staful asociaţiei, a luat iniţiativa şi a căutat sponsori, iar în cel mai scurt timp, concertul a fost pus pe picioare.

Au participat ansamblurile populare din localitate şi copii care sunt pregătiţi de profesorii lor pentru a interpreta muzica populară specifică zonei Moldovei.

Evenimentul creat s-a dovedit a fi un succes pentru toţi cei implicaţi şi un refugiu în relaxare pentru cei prezenţi.

loading...

Mihai Căldăraru împreuna cu echipa sa venită tocmai de la Bucureşti, a oferit copiilor nevoiaşi care provin din familiile sărace ale comunei Balş, pachete cu cadouri ce sunt pe placul celor mici.

Întrebat dacă acţiunea va avea şi o continuare, preşedintele Asociația MicNews, a promis că va revenii cu tot dragul în aceasta localitate plină de oameni harnici şi cumsecade, lăsând un loc de “bună ziua” şi o speranţa că lucrurile vor merge mai bine.

Sursă VIDEO: Mihai Căldăraru Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul micnews.ro