Accident MORTAL în Satu Mare: Viteza EXCESIVĂ a făcut ca doi tineri să-şi piardă VIAŢA

Atenţionările poliţiei rutiere despre conduita la volan şi conducerea preventivă, nu au fost luate în considerare de doi tineri din Călinești Oaș. Aceştia s-au urcat la volanul unei maşini şi din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului și s-a izbit puternic de un copac aflat pe marginea drumului, scriu cei de la realitatea.net

În urma impactului deosebit de violent, atât șoferul de 30 de ani, cât și o pasageră în vârstă de 29 de ani, au decedat.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Turt și din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de descarcare și două ambulanțe SMURD.

Intervenția a fost una complexă. Pentru a ajunge la autoturismul ieșit de pe carosabil pompierii au fost nevoiți să taie mai mulți copaci, iar pentru a ajunge la victime au executat manevre de repoziționare a autoturismului.

Din nefericire, echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru cele două persoane găsite în autoturism, acestea prezentând leziuni incompatibile cu viața, conform site-ului realitateadesatumare.net

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul realitatea.net