Un ŞOFER BEAT CRIŢĂ a lovit cu maşina o CĂRUŢĂ. O femeie de 61 de ani, pasageră în autoturism, a fost RĂNITĂ

Ieri, pe raza localităţii Mileanca din judeţuul Iaşi, un şofer de 41 de ani, beat criţă, s-a urcat la volanului autoturismului şi a demarat în trombă. Nu după mult timp, acesta a acroşat o căruţă aflată pe partea dreaptă a drumului, rezultând un accident ce se putea transforma într-o adevărată tragedie, scriu cei de la somaxtv.com

În urma coliziunii a rezultat rănirea unei femei de 61 de ani, pasageră în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

Tot în aceeași zi, poliţiştii foarte vigilenţi din municipiul Dorohoi, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Hudeşti.

loading...

Conducătorul auto se afla într-o vizibilă stare de ebrietate şi imediat, acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul somaxtv.com