ITALIA! Un român de 28 de ani şi fiul său de numai 5 ani, au fost spulberați de un autovehicul pe stradă …

Un incident deosebit de grav s-a întâmplat acum trei zile, în jurul orei 19.30, în fața restaurantului Gambrinus din San Polo di Piave, provincia Trveso. În accident a fost implicat un italian de 45 de ani, care se afla la volanul unei maşini şi un tânăr român de 28 de ani care era împreună cu singurul lui fiu în vârstă de cinci ani, scriu cei de la ro.internazionale.il24.it

Aceştia au fost accidentaţi în apropierea restaurantului, în timp ce încercau să traverseze drumul, pentru a se adăposti de o ploaie torenţială, sub acoperișul unui magazin.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că accidentul a fost posibil din cauza ploii intense care s-a dezlănțuit în zona respectivă.

În momentul în care traversau strada în fugă, o mașină i-a lovit în plin. Șoferul a declarat că din cauza ploii intense nu a reușit să evite impactul. Tânărul tată și fiul lui au fost proiectați pe parbriz și aruncați pe asfalt.

La locul accidentului a intervenit o ambulanță și un elicopter care i-au transferat de urgență la spitalul din Treviso, unde sunt și acum internați sub asupraveghere medicală. Din fericire băiețelul nu se află în pericol de a-și pierde viața, în timp ce tânărul tată a suferit o hemoragie internă. Starea sa de sănătate va fi evaluată amănunţit în zilele ce vor urma.

loading...

Potrivit Treviso Today, șoferul italian a fost supus testului de alcoolemie. Anchetele sunt în curs de desfăşurare pentru a se putea clarifica cum s-a produs dramaticul accident.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinatate, pe portalul ro.internazionale.il24.it