ITALIA – S-a prăbuşit pe asfalt şi a MURIT! Geta Pavel era o mămică tânără care îşi creştea singură băieţelul …

Toţi cei care au cunoscut-o pe Geta Pavel, pot spune despre ea că a fost o femeie extraordinară şi o mămică devotată fiului ei. Cunoştinţele acesteia o descriu ca fiind o femeie foarte muncitoare, rezervată și modestă, foarte credincioasă și amabilă mereu. Dorința de a obține permisul de conducere era foarte mare pentru Geta, pentru că ar fi ajutat-o să se împartă mai ușor între casă, grădinița fiului său și muncă. Era pentru ea o provocare pe care se pregătea să o învingă cu determinare, scriu cei de la rotalianul.com

Geta trăia în localitatea italiană Canneto sull’Oglio, provincia Mantova, iar decesul ei a fost un şoc imens pentru toţi localnicii care o cunoşteau.

Tragedia este relatată de cotidianul local OglioPo News, de unde aflăm că tânăra mamă româncă a decedat în jurul orei 15:00 din după-amiaza zilei de astăzi, 30 august 2018, când tocmai terminase o lecție de condus la școala de șoferi.

Coborând din mașină pe via Umberto Sgarbi, a făcut câțiva pași, probabil intenționând să se întoarcă la locuința sa din via Roma și a ajuns doar până în fața supermarket-ului Italmark când, din senin, a început să se simtă rău și s-a așezat la pământ.

Instructorul de la școala de șoferi a văzut-o și a încercat să-i ofere primul ajutor, în așteptarea ambulanței, dar orice tentativă de a o salva a fost în van. Mulți localnici care se aflau la acea oră la cumpărături au asistat neputincioși la decesul conaționalei noastre. La fața locului s-au prezentat, de asemenea, și carabinierii pentru constatările de rutină.

loading...

În urma divorţului, Geta l-a crescut pe fiul său practic singură, mai scrie sursa citată, copilul fiind de vârsta grădiniței numai. Conaționala noastră mai avea un frate în Italia, care trăiește în regiunea Veneto. Trupul fără viață al femeii a fost dus la morga Casa Leandra din zonă, în timp ce în jurul micuțului Marco s-au strâns foarte mulți localnici, în așteptarea rudelor conaționalei noastre.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com