Breaking News! Ce s-a întâmplat cu “inimosul” Mihai Căldăraru, după ce, FORŢAT de ÎMPREJURĂRI a PĂRĂSIT Asociaţia MicNews!

Cu doar câteva zile în urmă, un OM ce “umbla ca nebunul” pentru a face bine celor din jurul lui, oameni cuprinşi de nevoi, a anunţat că părăseşte cu mare regret, preşedenţia Asociaţiei umanitare, MicNews.

Mihai Căldăraru nu a rămas pe drumuri, aşa cu se credea, a ajuns prin bunăvoinţa Doamnei Riccio Daniela, în curtea Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale din Bucureşti.

Colaborarea cu această Asociaţie a început cu mulţi ani de zile în urmă, dar datorită activităţii intense a lui Mihai Căldăraru, aceasta nu a mai fost productivă. Cu toate acestea, Doamna Riccio Daniela şi-a dat seama de puterea de muncă a lui Mihai Căldăraru, de priceperea acestuia în ceea ce priveşte derularea proiectelor ce ţin de Protecţie Socială, si fără să stea pe gănduri, l-a primit cu braţele deschise în rândurile
Asociaţiei pe care o conduce.

Pentru a avea o confirmare oficială a ceea ce se întâmplă, astăzi am stat de vorbă, telefonic, cu Preşedinta Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale, şi am găsit răspuns la câteva întrebări relevante.

Am întrebat-o pe distinsa Doamnă: Ce v-a determinat să-l luaţi în echipa Dumneavoastră pe Mihai Căldăraru?

loading...

Cu emoţie şi bucurie, Doamna Riccio Daniela, mi-a povestit în detaliu, că se cunoaşte cu Mihai Căldăraru de foarte multă vreme, că a trecut prin multe momente dificile cu acesta, şi datorită sfaturilor primite din partea dumeaei, acesta a reuşit cât de cât să aibă proiectele la care visa, şi să meargă cu dreptul în ceea ce priveşte ajutorarea oamenilor nevoiaşi.

Doamna Riccio Daniela mi-a povestit demomentele când îl sfătuia pe Mihai Căldăraru să aibă grijă de felul oamenilor pe care îi i-a la el în echipă, spunându-i că, de multe ori, cei pe care tu îi consideri prieteni adevăraţi, într-o zi, vor încerca “să te sape”

Viaţa de zi cu zi, i-a demonstrat acestuia, că “nimic nu este aşa cum pare a fi”, fapt ce a dus la părăsirea “copilului” său de suflet, Asociaţia MicNews.

Convorbirea telefonică a continuat cu dezvăluirea faptului că, Mihai Căldăraru ocupă în prezent funcţia de Inspector pe probleme de Protecţie Socială, iar datorită experienţei lui, se va ocupa pe viitor, de derularea propiectelor cu caracter social.

La finalul convorbirii telefonice, reacţia Doamnei Riccio Daniela, a fost una de bucurie şi de emoţie, deoarece Mihai Căldăraru a fost de acord să activeze în Asociaţia Europenă a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale.

Cu doar căteva momente în urmă, am primit informarea că, Domnul Mihai Căldăraru, a fost numit în funcţia de Director General al Departamentului Protecţiei Sociale din cadrul Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale.

Succes!