Sevastian Purcaru a tâlhărit și violat o bătrână în propria-i locuință. Victima nu avea în casă decât un telefon vechi şi suma de 20 de lei

Individul Sevastian Purcaru a fost arestat după ce a tâlhărit și violat o bătrână în propria locuință. Răufăcătorul a năvălit peste femeie în casă, în toiul nopții și i-a cerut să-i dea banii și alte obiecte de valoare. Bătrâna avea în casă, numai un telefon și 20 de lei, așa că individul nu s-a mulțumit cu prada și batjocorit-o, scriu cei de la libertatea.ro citând vremeanoua.ro

Individul din Vaslui a fost arestat pentru tâlhărie și viol, după ce fiica bătrânei a sunat la 112 și a reclamat oribilele fapte petrecute în casa femeii din localitatea Ivești.

Tâlharul a strâns-o de gât, i-a furat 20 de lei, un telefon mobil și a batjocorit-o. Pe 2 septembrie, dimineata, femeia si-a anuntat o fiicã, care este în Iasi, iar aceasta a sunat la 112.

Sesizarea a fost fãcutã la orele 6.57, pe 2 septembrie, de cãtre o femeie de 34 de ani, din Iasi, care ne-a informat cã mama ei, din comuna Ivesti, a fost violatã si i s-a sustras telefonul mobil. Din primele verificãri a reiesit cã femeia de 66 de ani a fost violatã si tâlhãritã în noaptea de 1/2 septembrie, mai mult, fiind sustras si un telefon mobil precum si suma de 20 de lei. Cercetãrile au fost efectuate de Sectia 3 Politie Ruralã Bârlad, politistii identificând cu celeritate autorul. Acesta are 29 de ani si este din localitatea Ivesti. A fost retinut pe 2 septembrie pentru 24 de ore, fiind deschis un dosar penal pentru infractiunile de tâlhãrie calificatã si viol. A fost prezentat pe 3 septembrie la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, care l-a prezentat la instantã, cu propunerea de emitere a mandatului de arestare preventivã pentru 30 de zile, judecãtorii bârlãdeni acceptând propunerea procurorului de caz”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui, pentru vremeanoua.ro.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul libertatea.ro

loading...