ITALIA – O badantă româncă de 50 de ani, a fost dată DISPĂRUTĂ de familia la care lucra…

Badanta româncă dispărută se numeşte Liliana State, are 50 de ani, este originară din comuna Unguriu, județul Buzău şi lucra de 13 ani la Roma – Italia, scriu cei de la rotalianul.com

În data de 2 septembrie, despre Liliana nu se mai ştie nimica, deoarece aceasta a ieșit din casă și nu s-a mai întors. Familia unde lucra ca îngrijitoare a denunțat dispariția sa la poliție.

Fiul ei, aflat în România ne-a mărturisit: „Am vorbit cu câteva persoane și da, este dispărută. Ar fi fost familia de italieni la poliție, acolo, să-i anunțe dispariția. Mai multe nu știu, telefonul îl are închis de duminică.”

Liliana luase drumul străinătății cu mai mulți ani în urmă

Se oprise la Roma, în capitala Italiei, unde lucra ca îngrijitoare în zona Torre Maura. De duminică dimineață, telefonul conaționalei noastre este închis și nimeni nu mai știe nimic de ea.

loading...

„Este plecată de aproximativ 13 ani în străinătate, în ăștia 13 ani a venit o singură dată în țară acum 5 ani. Țineam legătura telefonic, asta însemnând un telefon, două pe lună. Ultima oară am vorbit acum o lună de zile în urmă și mi-a spus că este bine, lucrează, totul normal, nimic ieșit din comun. Sperăm să fie bine!”, ne-a mai spus băiatul Lilianei.

Cine a văzut-o pe Liliana după ziua de duminică, 2 septembrie, sau are informații despre unde s-ar putea afla în acest moment, este rugat să se prezinte la cea mai apropiată unitate de carabinieri, să apeleze la numărul de telefon 112, sau să ne scrie pe adresa de email: contact@rotalianul.com.

Sursă FOTO: profilul public Facebook – Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com