Ștefan Mandel este ROMÂNUL care a câștigat de 14 ori la LOTERIE. Acesta a DESCOPERIT un TRUC legal de calcul …

Cu mulţi ani în urmă, cam prin anul 1990, Ștefan Mandel a reușit să creeze o formulă matematică cu 100 % șanse de succes în găsirea a 5 numere câștigătoare din 6. Deoarece biletele lui trebuiau să acopere toate combinațiile posibile, acesta a avut nevoie de a găsi investitori pregătiţi să-şi asume o eventuală pierdere de bani, scriu cei de la antena3.ro

De atunci, românul a sfidat toată logica și a reușit să câștige de 14 ori la loterie.

Ștefan Mandel este un cetățean australian de origine română, pasionat de cifre, care a reușit să creeze o formulă de succes pentru a sparge sistemul loteriei.

Ce trebuia sa facă românul care trebuia să câştige OBLIGATORIU la LOTO?

1 – să calculeze numărul total al combinațiilor posibile

loading...

2 – să caute loteriile cu o marjă câștigătoare de cel puțin 3 ori mai are decât media combinațiilor

3 – să strângă suficienți bani ca să cumpere bilete pentru fiecare combinație

4 – să își folosească algoritmii de matematician, dar și tehnologia, ca să completeze fiecare bilet

5 – să ia fiecare bilet și să le dea dealer-ilor de loterii din oraș

6 – să aștepte pentru ca unul din biletele sale să fie declarat câștigător

Potrivit celor de la antena3.ro citând Daily Mail Australia, Mandel a lucrat ca economist în România, iar după ce a ghicit 5 numere câștigătoare la loto a plecat în Australia împreună cu familia.

Nu a trecut mult timp şi acesta a început să-și perfecționeze calculele, încercând să găsească formula pentru a indica 6 numere. Totodată, a început să caute investitori, care să-l ajute să cumpere bilete pentru toate variantele.

Rezultatele nu s-au lăsat mult aşteptate şi după ce a câștigat de 12 ori, autoritățile din Australia au început să ancheteze sistemul său matematic și, în ciuda faptului că legea nu interzicea ceea ce făcea, s-a decis că metodele sale nu sunt în spiritul jocului, astfel că au fost introduse legi noi care să interzică acest lucru.

În felul acesta a câștigat aproximativ 30 de milioane de dolari: o loterie în România, 12 în Australia și un mare premiu în Virginia, SUA.

Într-un final, formula sa a fost interzisă în Australia și SUA, în condițiile în care aceasta presupunea 7,1 milioane de combinații de numere, un bilet fiind la acea vreme 1 dolar. El a convins 2500 de investitori australieni să contribuie cu 2500 de dolari fiecare.

În 1995, Mandel a fost acuzat de evaziune fiscală. Și, în timp ce încercaă să dea încă o lovitură în Israel, a fost găsit vinovat de fraudă fiscală și închis pentru 20 de luni.

După ce a fost eliberat s-a retras pe Vanuatu, o insulă liniștită din Australia, de unde nu a mai plecat.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul antena3.ro