ITALIA – Claudiu Emanuel Stoian, în vârstă de 11 ani, a MURIT lovit de o maşină. Părinţii i-au DONAT toate ORGANELE

În seara de duminică, 2 septembrie 2018, Claudiu Emanuel Stoian, în vârstă de 11 ani, traversa pe via Cristoforo Colombo (din Roma), împreună cu fratele și tatăl său într-o zonă fără trecere de pietoni și slab luminată, când a fost lovit puternic de un autoturism Ford Fiesta. Băieţelul grav rănit, a murit la spital, după două zile de la accident, scriu cei de la rotalianul.com citând Roma Fanpage.

Șoferul mașinii implicate în teribilul accident, este un tânăr în vârstă de 22 de ani, care a declarat că l-a văzut sărindu-i brusc în fața autovehiculului și i-a fost imposibil să evite impactul. Emanuel a rămas puțin mai în urma fratelui și a tatălui, căzând victimă tragicului accident care a dus, după două zile de suferință, la decesul său. Părinții au decis să îi doneze organele.

Emanuel s-a stins la secția de terapie intensivă a spitalului Bambino Gesù din Roma, după ce s-a zbătut timp de 48 de ore între viață și moarte. Încă în stare de șoc, tatăl, fratele, șoferul, toți cei care au văzut sub ochii lor cum băiatul a fost spulberat de mașina ucigașă.

Părinții lui Emanuel, cetățeni români rezidenți de mult timp în Italia, au decis să doneze organele fiului lor.

Șoferul mașinii implicate în accident este cercetat pentru ucidere din culpă.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre cmunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com