Moartă la 22 de ani din cauze neelucidate! Tânăra ar fi trebuit să fie mireasă, dar a purtat rochia albă în sicriu

O tânără de 22 de ani din Colibaşi, a decedat din cauze necunoscute până în acest moment. Aceasta a fost condusă pe ultimul drum de cei dragi, în loc să fie dusă mireasă la altar. Cei care au cunoscut-o, dar şi familia, sunt în stare de şoc, scriu cei de la realitateadearges.net

Cristina Alexandra Petrescu a ajuns la Spitalul Militar din Pitești, săptămâna trecută. Aceasta ştia că are probleme cu fierea, fapt pentru care a fost supusă unui examen ecografic. După consultație, a aflat că are pietre la rinichi.

A fost transferată la Spitalul Clinic profesor dr. Th. Burghele. Imediat, medicii bucureșteni au supus-o unei intervenții cu ajutorul căreia ar fi trebuit să-i fie sfărâmați calculii renali. După intervenție, tânăra părea a fi în regulă. A doua zi a murit.

Tânăra decedată a ajuns la morga spitalului, după care, trupul neînsuflețit a fost dus, ulterior, la Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici. Din primele informaţii, se pare că în urma autopsiei nu s-a putut stabili cu exactitate cauza morții, iar pe certificatul de deces „cauze neelucidate”. Cristina Alexandra, a ajuns acasă în sicriu. Tânăra ar fi a rămas scris trebuit să fie mireasă în luna iulie, anul viitor.

A purtat rochia albă în sicriu, nu la altar aşa cum şi-ar fi dorit.

loading...

În urmă cu doi ani Cristina Alexandra și-a pierdut și mama, în vârstă de 46 de ani. Timp de trei luni fiica a stat alături de ființa dragă la spital, îngrijind-o. Când a ajuns și ea pe patul spitalului, Cristina Alexandra a fost cu gândul la mama ei. Tânăra a postat pe pagina sa de Facebook. „Ca să fii bogat este de ajuns să îşi strigi mama şi ea să îşi răspundă!“. A doua zi Cristina, moartă la 22 de ani, avea să îşi întâlnească mama în cer.

Familia Cristinei este revoltată de faptul că tânăra a murit fără ca cineva să știe cauza și să își asume vina asupra tragediei.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul realitateadearges.net

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. TERIFIANT! Tânăra Bianca Hîncu de 17 ani din Huşi a fost găsită spânzurată, după ce a dispărut în luna august - Ştiri de Actualitate!
  2. TERIFIANT! Tânăra Bianca Hîncu de 17 ani din Huşi a fost găsită spânzurată, după ce a dispărut în luna august - Tara mea Romania

Comments are closed.