VESTE BUNĂ! Se fac ANGAJĂRI: salariile sunt între 4.200 şi 8.000 lei, nu este nevoie de studii superioare

Majoritatea românilor care s-au decis să meargă în străinătate pentru a se angaja şi a câştiga bani, au acum posibilitatea gasirii unui loc de munca, datorită eures.anofm.ro

Rugămintea autorităţilor este aceea de a se căuta locuri de muncă legale, cu carte de muncă şi toate taxele plătite, deoarece, zilnic sunt depuse reclamaţii de fraudă şi înşelăciune, a celor care apelează la perosane dubioase pentru găsirea unui loc de muncă.

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca anunta ca, la nivel european, sunt disponibile peste 2.000 de locuri de munca, scriu cei de la kanald.ro

Aproape jumatate dintre posturi, mai exact 954 sunt in Spania, in domeniul agriculturii, si nu necesita studii superioare.

Alte 310 locuri de munca sunt ddisponibile in Germania, 300 in Austria, 195 in Olanda, 92 in Letonia, 58 in Suedia, 53 in Polonia, 42 in Norvegia, 18 in Malta, 18 in Marea Britanie, 15 in Irlanda, 2 in Franta si 2 in Ungaria.

loading...

In aceste tari posturile disponibile sunt de la electricieni, sudori, instalatori, soferi pana la ingineri, manipulanti marfa, gradinarit, lucratori in sere sau zugravi.

Salariile incep de la 4.200 lei si pot ajunge pana la 8.000 lei lunar. Mai multe detalii aici.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul kanald.ro