ACCIDENT în Dâmboviţa! Un TIR a rupt tot în cale şi s-a înfipt într-o casă (Video)

Ieri, în localitatea Moţăieni din Dâmboviţa, a avut un accident teribil, care se putea finaliza cu multe victime, dar din fericire totul a fost mai mult o sperietură pentru cei aflaţi la faţa locului, scriu cei de la observator.tv

In momentul producerii accidentului, a existat si pericolul de explozie. Totul s-a întâmplat, datorită unui şofer tânăr de 37 de ani, care a scăpat de sub control TIR-ul pe care îl conducea, acesta răsturnându-se, după care a intrat într-o casă. În drumul lui, mastodontul a distrus o ţeavă de gaze şi a dărâmat un stâlp de electricitate.

Şoferul a fost scos din cabină de un poliţist ajuns la faţa locului, apoi dus la spitalul judeţean din Târgovişte de un echipaj SMURD.

În urma impactului, casa a fost serios avariată. Din fericire, însă, în momentul accidentului, proprietara se afla într-o bucătărie de vară.

Femeia a povestit pentru presa locală că a auzit bubuitura la poartă, apoi a văzut ce s-a întâmplat. Casa nu era asigurată, aşa că firma în proprietatea căreia se află TIR-ul va trebui să suporte pagubele. Şoferul abia încărcase camionul cu ciment, în oraşul Fieni, şi plecase în cursă.

loading...

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest, urmând să stabilească din ce cauză a avut loc accidentul.

Sursă FOTO. Sursă VIDEO: Targoviste News  Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv