TERIFIANT! Tânăra Bianca Hîncu de 17 ani din Huşi a fost găsită spânzurată, după ce a dispărut în luna august

În data de 18 august 2018, tânăra Bianca Hîncu de 17 ani din Huşi, a fost dată dispărută de către familie. Luni, în data de 10, aceasta a fost găsită spânzurată într-un copac de pe proprietatea unui bărbat de 79 de ani.

Corpul neînsulfețit a fost descoperit azi-dimineață, în zona Drăslăvăț. Omul a observat o persoană spânzurată într-unul din copacii aflați pe proprietatea lui. Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta a sunat rapid la 112. Rudele au recunoscut-o pe Bianca Hîncu după vestimentaţie, scriu cei de la spynews.ro citând vremeanoua.ro.

“Rezultatul sigur îl vor avea mâine, ca urmare a necropsiei efectuate de Medicina Legală, dar, din elementele pe care le avem acum, referitoare la hainele cu care era îmbrăcată, bunurile personale, toate acestea indică faptul că ar fi vorba despre adolescenta care a fost dată dispărută în data de 18 august”, au spus reprezentanţii IPJ Vaslui, după ce Bianca Hîncu a fost găsită moartă.

“Sufletul meu blând și curat, te rog de acolo, de sus, să ne veghezi pe toți… sper că Dumnezeu să te ierte pentru ceea ce tu ai ales să faci”, a scris Pamela, sora Biancăi Hîncu, după ce trupul neînsufleţit al fetei a fost găsit în ştreang.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul spynews.ro

loading...