ITALIA – Un tânăr de 26 de ani a fost găsit mort în sufragerie. Îşi înlocuise mama “badantă”, care plecase în concediu

Tragedia s-a petrecut într-un apartament din Pozzuolo Martesana, în apropierea orașului Milano, unde un bătrân italian l-a găsit spânzurat pe bărbatul care avea grijă de dânsul, scriu cei de la rotalianul.com citând Il Giorno. În timp ce bătrânul dormea, îngrijitorul acestuia în vârstă de 26 de ani, s-a spânzurat cu şireturile de la pantofi.

În seara zilei de duminică, 9 septembrie, în jurul orei 19:00, bătrânul a descoperit corpul tânărului său îngrijitor fără viață, în sufrageria apartamentului în care cei doi locuiau. Bărbatul moldovean a fost găsit spânzurat cu șireturile de la pantofi, fiind agățat de mobilierul din încăperea respectivă.

Cu toate că bătrânul a chemat de urgenţă autorităţile, din păcate, pentru tânărul îngrijitor nu mai rămăsese nimic de făcut.

Își înlocuia mama la locul de muncă

Tânărul a sosit recent în Italia și pentru câteva săptămâni o înlocuia pe mama lui care a plecase în țara sa natală pentru o scurtă vacanță.

loading...

Cea mai credibilă ipoteză este cea a sinuciderii. Nu s-au găsit semne de violență pe corpul tânărului de 26 de ani, deși există încă multe suspiciuni ale investigatorilor pentru acest gest, aparent inexplicabil. Nu s-au constatat semne că s-ar fi dat vreo luptă în apartament și nu lipsea nimic din casă, au declarat anchetatorii.

Magistratul a dispus efectuarea autopsiei trupului neînsuflețit pentru a se aduce noi detalii privind decesul tânărului moldovean.

Din primele cercetări încă nu s-a putut stabili care a fost motivul sinuciderii.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea rmânilor din Italia, pe portalul rotalianul.com