TERIFIANT! Două familii îşi vor ÎNGROPA COPII – Iuliana si Mădălin au murit ținându-se de mână!

Doi tineri care se iubeau enorm, au murit într-un cumplit accident petrecut luni seară la Movileni, pe un drum din judeţul Olt.

Cei doi trăiau o frumoasă poveste de iubire și nu ezitau să îți arate sentimentele unul față de celălalt chiar si pe rețelele de socializare, scriu cei de la jurnaldinromania.ro citând Stirile Kanal D.

Iulian şi Mădălina, un băiat de 23 ani şi o fată de 18, au murit într-un cumplit accident petrecut luni seară la Movileni, pe un drum din judeţul Olt.

Tragedia a vut loc după ce tânărul de 23 de ani a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de un alt autoturism care circula regulamentar, din sens opus. In urma impactului extrem de puternic cei doi au murit pe loc, iar cetăţenii care au ajuns la faţa locului, i-a găsit ţinându-se de mână.

Iulian era gestionar la un magazin din localitatea sa natală, iar iubita lui, Mădălina încă era elevă.

loading...

„Este ultimul tău drum, te-am pierdut, amintirea se aşterne în trecut. Ieri erai un suflet nevinovat, iar acum îngerii din cer ni te-au luat. Purtăm în gând mereu amintirea ta, realitatea nu o putem accepta, ieri erai cu noi, acum nu mai eşti. Ce-am trăit cândva au rămas doar poveşti…!”, a scris o prietenă pe rețeaua de socializare Facebook, potrivit celor de la cancan.ro.

Acum, familiile lor se pregătesc de înmormantare. Dumnezeu să îi ierte!

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul jurnaldinromania.ro