Un alt deces în comunitatea badantelor din Italia! O româncă de 48 de ani a fost găsită fără viață în casa unde lucra

În seara de duminică, fiul unei bătrâne cu handicap şi-a sunat mama, iar la telefon trebuia să răspundă badanta româncă angajată în casa lor, scriu cei de la ro.internazionale.il24.it

Pentru că nu a reuşit să vorbească cu mama lui sau cu îngrijitoarea româncă, acesta şi-a dat seama că ceva îngrijorător s-a întâmplat acasa la el și a decis să ceară intervenția forțelor de ordine și a pompierilor.

Ajunși la locuința din Palermo pe Via Antonio Lo Bianco, o stradă laterală a Via Trinacria lângă stadionul Barbera, pompierii au intrat în locuință și au găsit-o pe conaționala noastră fără suflare.

Pe corpul româncei nu erau prezente semne de violență, iar la o primă constatare, anchetatorii au stabilit că românca de 48 de ani a murit din cauze naturale, cu toate că era foarte tânără.

Ajuns la faţa locului, cel care chemase forţele de intervenţie şi-a găsit bătrâna vizibil șocată, dar în stare bună de sănătate.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul ro.internazionale.il24.it