Un TERIBIL accident rutier a OMORÂT doi părinţi foarte tineri. Fetiţa lor de doar 4 anişori a rămas ORFANĂ

Săptămâna trecută, la ieşirea din Buzău, în localitatea Verguleasa, a avut loc un grav accident de circulaţie, soldat cu decesul pe loc al unei tinere mămici. Ieri, a murit şi bărbatul care fusese în comă după tragicul accident, scriu cei de la libertatea.ro

Bărbatul decedat se numeşte Mădălin Nicolae si era iubitul Andreei, cu care avea o fetiţa de patru anişori.

Motocicleta pe care se aflau cei doi, fusese primită de Mădălin Nicolae de la iubita lui, după ce aceasta se întorsese din străinătate.

Gravul accident s-a produs în urma unei greşeli făcute de o şoferită, care nu s-a asigurat când a virat la stânga şi le-a tăiat calea, iar cei doi de pe motocilcetă au intrat în maşina acesteia, fiind spulberaţi în momentul impactului.

Tânarul Madalin Nicolae a suferit răni grave la cap şi a stat în coma. Acesta a fost transferat de la Spitalul Judeţean din Buzău, la Spitalul Floreasca, dar nimeni n-a mai putut să-l salveze.

loading...

Andreea ar fi împlinit 27 de ani în curând.

Cei doi au lasat în urma o fetiţă de patru ani. Părinţii Andreei se pregăteau de înmormântarea fiicei lor, programată astăzi, dar acum s-ar putea ca tinerii să fie conduşi pe ultimul drum împreună.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul libertatea.ro