Crimă în ITALIA – Un bărbat român i-a tăiat gâtul altui român în parcarea unui centru comercial. VIDEO

O crimă oribilă s-a întâmplat în data de 15 septembrie la Roma, în zona parcării subterane a unui supermarket aglomerat. Fapta criminală i-a speriat pe toţi cei care erau prezenţi la faţa locului, deoarece era zi de sâmbătă şi toate familiile ieşite la cumpărături, erau însoţite şi de copii lor, scriu cei de la rotalianul.com citând video.corriere.it

Un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 43 de ani l-a ucis pe un alt român, de 47 de ani, cu o bucată de sticlă spartă. Criminalul, i-a provocat conaționalului său o profundă tăietură în zona gâtului. Cei doi, fără domiciliu în Italia, s-au certat din motive banale, relatează Corriere della Sera.

Crima a fost înfăptuită în parcarea subterană a centrului comercial Panorama din via Pietralata, unde Gheorghiță Tudorache l-a ucis cu bestialitate pe Mihai Condrat după ce între cei doi a izbucnit o ceartă din motive banale.

Mihai Condrat, a fost ucis cu o bucată de sticlă spartă de Tudorache, care imediat a fost arestat de către poliție. Victima a fost lovită în zona gâtului iar rana i-a provocat o puternică hemoragie care a dus în puține minute la decesul său.

Personalul medical de la 118 care a sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru Mihai Condrat.

loading...

Criminalul a fost identificat, blocat și arestat de carabinierii companiei Montesacro. El este acuzat de omor voluntar. Cei doi protagoniști sunt fără un domiciliu stabil în capitala italiană.

Sursă VIDEO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com